Word sponsor! -

Word sponsor!

Word sponsor!

Wilt u GSV financieel steunen? Daar zijn we ontzettend blij mee!

Bij GSV begrijpen we dat een succesvolle voetbalclub niet alleen afhangt van de passie en inzet van onze spelers, maar ook van de ondersteuning van onze sponsors en vrienden. We zijn enorm dankbaar voor de bijdragen die we ontvangen, omdat ze ons in staat stellen om onze contributie laag te houden en voetbal toegankelijk te maken voor iedereen.

Door sponsor te worden bij GSV draag je direct bij aan het vervullen van onze missie: het creëren van een bloeiende voetbalgemeenschap voor alle leeftijden en achtergronden. Met jouw steun kunnen we niet alleen ons complex en de kantine in optimale staat houden, maar ook investeren in trainingsmaterialen en -faciliteiten.

Als sponsor van GSV geniet je van vele voordelen. Naast de zichtbaarheid van je bedrijfsnaam en logo op onze website en langs het veld, ben je ook van harte welkom op onder andere de sponsoravonden waarbij je kunt kennismaken met andere sponsors, clubleden en supporters. Je wordt onderdeel van de GSV-familie en kunt trots zijn op het feit dat je bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van onze club.

Dus, waarom zou je sponsor worden bij GSV? Omdat je niet alleen de lokale voetbalgemeenschap ondersteunt, maar ook de kans krijgt om je bedrijf te laten zien aan een gepassioneerd en betrokken publiek. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze spelers, trainers en supporters kunnen genieten van hoogwaardige faciliteiten en een bruisende voetbalervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de verschillende mogelijkheden om sponsor te worden bij GSV!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!