Over GSV -

Over GSV

Over GSV

De Grootschermer Sport Vereniging is een kleine voetbalvereniging in Grootschermer die gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan. Het motto is dan ook: gezellig samen zijn, dan komt de sportieve prestatie vanzelf.

Op 21 oktober 1921 is de club opgericht waardoor zij inmiddels een mooie geschiedenis heeft opgebouwd. Leden komen en gaan, spelers worden coach of trainer, ouders van leden worden vrijwilliger van de club. En zo is er bijna niemand in de omgeving die niet iets heeft betekend voor GSV. De sportieve resultaten zijn per seizoen heel wisselend, maar het samenhorigheidsgevoel zal altijd blijven.

De seniorenteams zijn allen vriendenteams en de jeugd kent elkaar van school. Het ledental schommelt al jaren rond de 200 leden. Momenteel zijn er vier seniorenteams, acht jeugdteams en vier zaalvoetbalteams. Zowel de junioren als de seniorenteams trainen onder leiding van enthousiaste trainers. Hierdoor krijgen de leden die boven het gemiddelde niveau van GSV spelen, een kans om nog beter te worden zodat zij GSV nog meer op de kaart kunnen zetten.

Op deze website vind je allerlei informatie over de club. Zo vind je hier de uitslagen van de afgelopen wedstrijden, de stand van jouw favoriete team binnen de competitie, het programma voor de komende wedstrijden en de trainingstijden. Daarnaast is er informatie te vinden over hoe u de club kunt steunen, bijvoorbeeld door middel van de Club van 50 of het sponsoren van een wedstrijdbal. Ook is er een platform voor de sponsors van GSV in de vorm van een logo met een link naar de website. En een agenda met de belangrijkste data van de club. Zodra er data bekend zijn van toernooien/activiteiten, zullen deze hier worden geplaatst. Dus houd de website in de gaten! Tot slot staan de contactgegevens vermeld voor eventuele vragen en/of opmerkingen.

Tot ziens bij GSV!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!