Club van 50 -

Club van 50

Club van 50

GSV heeft geluk met alle vrijwilligers die zich inzetten voor de club. Nog meer steun is natuurlijk altijd welkom. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk, zoals het draaien van kantinediensten, het fluiten/vlaggen van een wedstrijd, het trainen en coachen van de leden, het deelnemen aan de jaarlijkse klussendag en ga zo maar door.

Steun in de vorm van geld kan de club ook erg waarderen. Daarvoor is de Club van 50 opgericht. Van dit geld worden uitgaven gedaan ter aanmoediging van de leden, zoals het faciliteren van toernooien, een pannaveld voor de jeugd en benodigdheden voor de trainingen.

De Club van 50 bestaat uit gulle fans van GSV. Zij doneren jaarlijks € 50,00 aan de club. In ruil daarvoor komen zij op het Club van 50-bord dat in de kantine hangt. Daarnaast zijn zij welkom op de jaarlijkse sponsoravond van GSV. Dit is een avond vol gezelligheid, hapjes, drankjes en de mogelijkheid om te netwerken met alle andere vrijwilligers en sponsors.

Ook lid worden van de Club van 50?

Je kunt jouw bijdrage overmaken naar NL72 RABO 0357 9589 26 onder vermelding van de Club van 50 en de naam die je op het bord wilt hebben staan. Anoniem sponsoren kan ook. Jouw naam komt dan niet op het bord. Je ontvangt dan even goed een uitnodiging voor de sponsoravond. Voor sponsoring of vragen hierover kun je contact opnemen met Kees Blokdijk. Mail naar acblokdijk@ziggo.nl of bel 06 3389 9359.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!